Mogelijkheden samenwerking

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe waardevolle samenwerkingen waarbij groei van beide partijen centraal staat. Omdat wij een heel duidelijk beeld hebben van de behoefte van miljoenen klanten wereldwijd, kunnen wij de potentie van de samenwerking in een heel vroeg stadium goed analyseren. Wij zijn momenteel actief in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Momenteel worden wij beoordeeld door onze klanten met een 8.9 in België en 8.7 in Nederland. Wij leveren in 99% van alle gevallen op tijd de orders.

Wij zijn altijd op zoek naar bedrijven die de vraag van onze klanten kan voorzien.

Hierbij staat een groei voor beide partijen centraal. Een van onze belangrijkste doelen is het automatiseren van het bestelproces, hiervoor werken wij met de beste programmeurs en IT-ers. Een ander belangrijke succesfactor is het waarborgen van de kwaliteit. Onze content experts weten met hun team exact wat wel en niet werkt en bewaken de kwaliteit van ons aanbod op alle marktplaatsen.

Waarom samenwerken met Wij zijn uw Specialist?

Wij zijn actief op meerdere grote marktplaatsen in Europa
Wij zijn onder andere een van de grootste partners van bol.com
Wij nemen alle complexe marktplaatskoppelingen uit handen
Indien gewenst de volledige klantenservice en retouren.

Onze visie

Toonaangevend zijn en blijven. We zijn van mening dat duurzame en rechtvaardige groei de enige manier is om op lange termijn waarde te creëren voor onze belanghebbenden. Klanttevredenheid is onze grootste prioriteit. Wij zijn uw specialist gaat met een nuchtere en professionele instelling oplossingsgericht te werk. Het leveren van service is onze belangrijkste kernwaarde. Met een team van goed opgeleide professionele medewerkers streven wij naar hoog kwaliteits- en service niveau met aandacht voor duurzaamheid. Onze medewerkers vormen een belangrijke schakel in onze organisatie. Wij waarborgen de continuïteit door onze medewerkers op waarde te schatten en dit te uiten waar mogelijk. Wij investeren in innovatieve ideeën en werken samen met de beste partners. Onze voorkeur gaat uit naar samenwerking met een partner die dezelfde kernwaarden deelt.

Onze leveranciers

Wij werken samen met verschillende leveranciers, deze bedrijven worden periodiek gescreend. De screening omvat een onderzoek naar het integriteitsgehalte op basis van open bronnen. Daarbij wordt gekeken naar alle relevante informatie over de afgelopen 5 jaar, in binnen- en buitenland. Wij zijn uw Specialist hecht waarde aan goed contact met alle leveranciers daarom nodigen wij onze leveranciers minimaal een keer per jaar uit op ons hoofdkantoor om de voortgang van de samenwerking te bespreken. Is dit niet haalbaar voor u dan komen wij graag bij u langs. 

Inkoopvoorwaarden

Wij kopen zorgvuldig en transparant in en maken graag heldere afspraken. Klik hier voor onze inkoopvoorwaarden.

Meld je aan voor de nieuwsbrief