Bestellen

Bij ons maken we het jou als zakelijk klant graag zo makkelijk mogelijk. Daarom bieden we je een snelle mogelijkheid om bij ons een offerte in te dienen. Tevens krijgen al onze zakelijke klanten een eigen accountmanager.

Wat vervelend, wij gaan dit voor u oplossen. Graag ontvangen wij een aantal gegevens van u.

Wij proberen binnen 1 - 2 werkdagen de pakketten af te leveren.

Dat kan. Wij verzoeken u het retourformulier in te vullen dan ontvangt u van ons een retourlabel.

Wij gaan gelijk voor u aan de slag om een zeer scherpe offerte voor u op te stellen. Wij stellen doorgaans een offerte op wanneer u voor 500 ex btw of meer een bestelling wilt plaatsen en bij een minimale afname van 3 stuks. Om zo snel mogelijk voor u een offerte op te stellen hebben wij de volgende gegevens nodig:

Heeft u een fout gemaakt bij het versturen van uw offerte? Of wilt u graag nog uw offerte aanpassen? U kunt dan het beste in het rechter invoerveld nogmaals uw offerte indienen. Wij zullen dan uw oude offerte verwijderen en direct aan de slag gaan met uw nieuwe offerteaanvraag.

Indien u een Nederlandse onderneming betreft dan krijgt u van ons een factuur opgestuurd met daarop 21% gespecificeerd. Indien u niet actief bent in Nederland, maar wel binnen de Europese Unie dan is er sprake van een intracommunautaire levering. In dit geval wordt de BTW verlegd voor u en krijgt u een factuur met daarop 0% BTW. U berekent de BTW volgens het tarief dat in het andere EU-land geldt en betaalt deze in dat land. Voor u als Buitenlandse ondernemer is er sprake van een intracommunautaire verwerving.

Hartelijk dank dat u ervoor kiest om bij ons een bestelling te plaatsen. Momenteel is het mogelijk om enkel voor een klein assortiment rechtstreeks bij ons te bestellen. Dit kunt u doen door bovenin op deze site op 'webshop' te klikken. Het kan echter voorkomen dat u hier niet kunt vinden wat u zoekt. Mocht uw product hier niet bij staan, dan kunt u in het rechter invoerveld doorgeven wat u wilt bestellen. Een verkoopspecialist zal dan zo snel mogelijk voor u de factuur gaan opstellen en contact met u opnemen.

Levertijd zakelijke bestelling

Wij proberen binnen 1 - 2 werkdagen de pakketten af te leveren.

Overige vragen

Meld je aan voor de nieuwsbrief