Over ons

Wij zijn uw Specialist is een grote internationale online retailer, die zijn partners ontziet op het gebied van aanwezigheid op de grote marktplaatsen in Europa. Daarnaast nemen wij de volledige klantenservice uit handen. Wij zetten ons elke dag in om het leven voor de klanten een stukje gemakkelijker, aangenamer en beter te maken. Wij zijn een jonge onderneming dat momenteel bestaat uit 15 zeer ambitieuze medewerkers.
Onze ambitie is het veroveren van de E-commerce markt in Nederland en de rest van de wereld.
Momenteel is ‘Wij zijn uw Specialist’ actief in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.


Wij zijn uw Specialist werd in 2016 opgericht door Daniel Rustenburg

’’Als startende onderneming maakte wij een reis door Nederlandse e commerce met zijn zeer uiteenlopende landschappen. Door de nieuwe samenwerking met Bol.com kwamen wij erachter dat de vraag van de zeer diverse klanten oneindig was. Samen met Bol.com hebben wij geconstateerd dat er zowel bij ‘Wij zijn uw Specialist’ als bij Bol.com er veel overeenstemming is in onze culturele normen en onze ambities. Wij wilden samen niet één soort klant bedienen, maar er zijn voor elke klant. Samen met meerdere leveranciers bieden wij de klant nu meer dan 500.000 artikelen aan. Wij richten ons op de grote markten zodat onze kennis en specialisme de grootste toegevoegde waarde biedt.’’

Het voordeel is dat wij bij ‘Wij zijn uw Specialist’ de klanten nooit hoeven teleur te stellen.

Nagenoeg aan alle wensen kunnen wij onze klanten helpen, van parfum tot batterijen voor in de horloges en van buitenzwembaden tot een hoelahoep voor het kleinkind van onze klant. Door onze goede samenwerking met onze leveranciers kunnen wij onze klanten altijd helpen bij alle vragen over onze producten. 

Naast het grote aanbod dat wij momenteel aan onze klanten kunnen aanbieden, draait het bij ‘Wij zijn uw Specialist’ om één ding: de verwachting van u overtreffen. Onze klanten kennen ons naast een zeer scherpe prijs van de service die u van ons zou mogen verwachten. Onze ambitie is om alle klanten het leven een stukje makkelijker te maken door de het aanbieden van de beste producten op de markt. Dit doen wij door continu open te staan voor feedback.

Dit resulteert momenteel is de volgende mooie resultaten:

Wij bieden klanten momenteel 500.000 verschillende artikelen.
Wij denken aan een duurzame leveringsketen en proberen verpakkingen te hergebruiken
Wij geven onze klanten een leverbetrouwbaarheid van 98%.
Wij geven onze klanten momenteel 350.000 artikelen die de volgende dag geleverd worden.
Wij beloven onze klanten binnen 12 uur een reactie op klantcontact.
Wij hebben al meer dan 100.000 klanten blij mogen maken.
Wij geven onze klanten 5 contactmogelijkheden.


Klanten geven ons een 8,9 en dat is voor ons het allerbelangrijkste.

Wij gaan elke dag verder. Elke dag komt ons team bij elkaar om de volgende stap te zetten voor onze klanten. Dit zullen wij blijven doen om u van nieuwe, mooie en de beste producten te voorzien. Heeft u vragen voor ons, dan kunt u ons die altijd stellen! Wij zitten elke dag voor u klaar om u te helpen..

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief