Duurzaam ondernemen

Wij zijn uw Specialist denkt op lange termijn na over de toekomst en werkt aan een duurzame economie. Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel in elke samenwerking die wij aangaan. Wij verwachten van onze partners dat zij zich net als ons inzetten voor het bewaken van de duurzaamheid binnen de organisatie. Wij hopen dat ook onze klanten deze visie met ons delen.

We zijn ons ervan bewust dat de grootste uitdagingen ter wereld niet door een bedrijf alleen aangepakt kunnen worden. We veranderen en passen ons aan als bedrijf maar willen ook meehelpen om het bedrijfsmodel in het algemeen te hervormen.

Wat doen wij?

Wij zijn gevestigd in een  duurzaam pand met ingebouwde warmtebronnen;

Wij recyclen al het verpakkingsmateriaal;

Wij kijken zeer kritisch naar efficiëntie binnen onze organisatie en passen regelmatig ons efficiëntie management om zo onnodig energie te verbruiken;

Wij scheiden het afval;

Wij plannen onze logistiek op een efficiënte manier en pakken onze pakketten zo praktisch mogelijk in. Wij maken gebruik van herbruikbaar verpakkingsmateriaal en recyclen ons verpakkingsmateriaal. Ook bundelen wij onze ritten wanneer dit mogelijk is om de uitstoot te verminderen;

 

Wij kijken kritisch naar ons aanbod, wanneer producten niet voldoen aan onze duurzaamheid eisen op het gebied van verpakking, productie, levensduur of transport, wordt deze uit ons assortiment verwijderd.

Meld je aan voor de nieuwsbrief